Projekt: Z digitalizacijo poslovanja do večjega odločanja za deficitarne poklicev - MLC

Projekt: Z digitalizacijo poslovanja do večjega odločanja za deficitarne poklicev

Vstopamo v svet digitalizacije tudi pri poklicnem izobraževanju. Mladi se digitalno povezujejo in se sporazumevajo drugače kot si mislimo. Z namenom, da bi z novo tehnologijo vzpodbudili interes za deficitarne poklice, je MLC Ljubljana prijavila in s študenti izvedla projekt “Z digitalizacijo poslovanja do večjega odločanja za deficitarne poklicev”. Predstavitev novega FB portala o deficitarnih poklicih je bila v Kočevju v sredo, 21. junija 2017 ob 9.30 uri v Osnovni šoli ob Rinži.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropski socialni sklad, poleg MLC Ljubljana (prijavitelj) sta pri projektu bila projektna partnerja Kovinar Kočevje in OOZ Ljubljana Vič. Predstavitve se je udeležil župan občine Kočevje, predstavniki Kovinar in drugih podjetij. Učenci osnovne šole in študenti so bili s predstavitvijo zadovoljni.

Predstavitev je dostopna širši javnosti na FB strani »Projekti napadajo«. Pridružite se nam na FB!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis