Promocijska ekipa MLC Ljubljana - MLC

Promocijska ekipa MLC Ljubljana

Izzivamo mlade, energične, komunikativne in ambiciozne študente MLC Ljubljana, da pokažejo svoj skriti talent in obogatijo svoje ideje z delom na področju marketinga pri predstavljanju naše fakultete.

 

Vabimo tako tiste, ki že imajo določena znanja kot tudi tiste, ki imajo ta hip le pozitivno delovno energijo in željo, da se kaj novega naučijo in s tem morebiti obogatijo svoj življenjepis!

Da še malce namignemo…morda že znate dobro fotografirati ali posneti video vsebino, obvladate socialna omrežja ali imate kakšen skriti talent, za katerega je že čas, da ga sprostite na plano? Ste komunikativna oseba, ki se rada druži in z drugimi deli zgodbe in izkušnje iz  zanimivega študentskega življenja?

In ne nazadnje, tako kot vi, si tudi mi želimo, da se družimo ob najrazličnejših vsebinah in pri tem zabavamo, ob tem pa tudi veliko novega naučimo,… saj skupaj z vami raste in se razvija tudi MLC Ljubljana!

Prijavi se in postani del promocijske ekipe MLC Ljubljana že danes – prvič se srečamo že 1. decembra 2020 ob 16. uri ONLINE!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis