Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Promocijska ekipa MLC Ljubljana

  Izzivamo mlade, energične, komunikativne in ambiciozne študente MLC Ljubljana, da pokažejo svoj skriti talent in obogatijo svoje ideje z delom na področju marketinga pri predstavljanju naše fakultete.

   

  Vabimo tako tiste, ki že imajo določena znanja kot tudi tiste, ki imajo ta hip le pozitivno delovno energijo in željo, da se kaj novega naučijo in s tem morebiti obogatijo svoj življenjepis!

  Da še malce namignemo…morda že znate dobro fotografirati ali posneti video vsebino, obvladate socialna omrežja ali imate kakšen skriti talent, za katerega je že čas, da ga sprostite na plano? Ste komunikativna oseba, ki se rada druži in z drugimi deli zgodbe in izkušnje iz  zanimivega študentskega življenja?

  In ne nazadnje, tako kot vi, si tudi mi želimo, da se družimo ob najrazličnejših vsebinah in pri tem zabavamo, ob tem pa tudi veliko novega naučimo,… saj skupaj z vami raste in se razvija tudi MLC Ljubljana!

  Prijavi se in postani del promocijske ekipe MLC Ljubljana že danes – prvič se srečamo že 1. decembra 2020 ob 16. uri ONLINE!