Promocijsko predavanje: OBDAVČITEV KRIPTOVALUT - MLC

Promocijsko predavanje: OBDAVČITEV KRIPTOVALUT

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na  novembrskem promocijskem predavanju na MLC Ljubljana ali pa nanj povabite svoje prijatelje in znance.

Naše tokratne teme OBDAVČITEV KRIPTOVALUT preprosto ne morete zamuditi!

Temo vam bo v kratki 30 – minutni izvedbi (+ 15 minut za diskusijo) predstavil naš predavatelj, viš. pred. mag. Ivan Kranjec, v četrtek, 24. novembra 2022 ob 16. uri na MLC Ljubljana.

V preteklih letih zelo priljubljene kriptovalute so namreč še vedno aktualne. Posledično pa so aktualna tudi vprašanje glede njihove obdavčitve. Na predavanju bodo predstavljena obstoječa pravila glede njihove obdavčitve ter prihajajoče oziroma napovedane spremembe na tem področju. Ogledali si bomo aktualno stanje na tem področju davkov in primerjali stari in trenutni predlog obdavčitve.

Vabljeni na MLC Ljubljana, da ne zamudite kratkega in zanimivega predavanja s področja kriptovalut!

 


Kripto3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis