Prva podelitev diplomskih listin na fakulteti MLC Ljubljana - MLC

Prva podelitev diplomskih listin na fakulteti MLC Ljubljana

MLC Ljubljana je ob zaključku študijskega leta izvedla prvo podelitev diplomskih listin. Od jeseni 2014, ko smo na fakulteto vpisali prvo generacijo študentov, je visokošolski študijski program »Management in pravo VS« uspešno zaključilo že 16 diplomantov.

Prireditev je potekala v četrtek, 29. junija 2017 v Beli dvorani Ljubljanskega gradu. Povabljeni so bili vsi diplomanti in njihovi bližnji, dogodka pa so se udeležili tudi nekateri mentorji in člani Akademske skupnosti MLC Ljubljana.

Po uvodni »Gaudeamus Igitur« v izvedbi solo pevca Bineta Devjaka ter ob spremljavi pianistke Mete Kokošinek je prisotne nagovoril dekan red. prof. dr. Srečko Devjak. Vsem diplomantom je izrekel čestitke in zadovoljstvo, da so uspešno zaključili študij, hkrati pa jih je spodbudil, naj svoje potenciale razvijajo še naprej na magistrskem študiju »Managementa in poslovnega prava«.

 

Fakulteta se od vsega začetka uspešno povezuje z gospodarstvom, saj so »diplomirani poslovni pravniki« tisti kader, ki ga uspešna sodobna podjetja potrebujejo, kar je v svojem govoru poudaril tudi častni gost g. Branko Meh, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Sledila je podelitev diplomskih listin in prijetno druženje vseh prisotnih.

Na MLC Ljubljana smo ponosni na vse svoje diplomante in jim želimo veliko kariernih uspehov, ki jih bomo z veseljem spremljali tudi preko Alumni kluba, ki bo ustanovljen jeseni.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis