Prvi obisk Komisije strokovnjakov NAKVIS na MLC Ljubljana - MLC

Prvi obisk Komisije strokovnjakov NAKVIS na MLC Ljubljana

Prvi obisk v postopku podaljšanja akreditacije našega zavoda je za nami. Komisija v sestavi skupine strokovnjakov NAKVIS je v četrtek, 6. februarja, opravila ogled prostorov fakultete ter pogovore z vsemi deležniki, ki sodelujejo v naši akademski skupnosti.

Za sodelovanje se zato iskreno zahvaljujemo vsem študentom, predavateljem, članom organov in komisij fakultete, alumni klubu ter poslovnim partnerjem, saj verjamemo, da je bil prispevek sodelujočih pomemben del za dobro predstavitev delovanja fakultete.

 

Na  povezavi, ki sledi si lahko ogledate predstavitveni video, ki je objavljen na spletni strani agencije NAKVIS:


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis