Še več dogodkov za študente - MLC

Še več dogodkov za študente

BREZPLAČNO NA ENOMESEČNO PODJETNIŠKO IZMENJAVO V CHICAGO

Maja 2018 bo v Chicagu potekala že 7. izmenjava za slovenske podjetnike (in predstavnike podjetniškega podpornega okolja) v okviru programa Tech Innovation, Entrepreneurship, and Education Professional Fellows Program.

Program je namenjen vsem, ki se želite širiti v ZDA ali spoznati ameriško poslovno in podjetniško okolje, ter je odličen za vpogled v najnovejše trende, produkte in poslovne modele, … kako pomemben je pitch in zgodba (Američani so »masters of storytelling«), kot tudi za spoznavanje načina razmišljanja in vsakdanjega funkcioniranja potencialnih ameriških strank, za razvoj prvih poslov, …

Vsi stroški so kriti. Rok za prijave na majsko izmenjavo je 15. november 2017.

Informacije, prijavnica in izkušnje udeležencev na: http://ceed-slovenia.org/chicago/

BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR – »KAJ PRINAŠA NOVA ZAKONODAJA O VAROVANJU PODATKOV?«

MINIMAX vas 7. novembra 2017, ob 10. uri vabi na brezplačni spletni seminar – »Kaj prinaša nova zakonodaja o varovanju podatkov?«

25. maja 2018 se bo začela uporabljati Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR), ki za podjetja in posameznike prinaša vrsto pomembnih novosti. Namen uredbe je zakonska zaščita podatkov posameznika, s katerimi razpolaga podjetje.

Dodatne infromacije na: http://www.minimax.si/webinar-gdpr/

13. PODJETNIŠKI KLEPET – »SPODBUJANJE DRUŽINSKEGA PODJETNIŠTVA«

MGRT, Javna agencija SPIRIT Slovenija in GZS Podjetniško trgovska zbornica, vas 7. novembra 2017, ob 13. uri vabijo na izobraževalno-informativno delavnico s praktičnimi primeri za mikro, mala in srednja podjetja.

13. podjetniški klepet na temo spodbujanja družinskega podjetništva bo izveden v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza), Dimičeva 13, Ljubljana.

Dodatne informacije na: https://ptzsparovcek.gzs.si/vsebina/Podjetni%C5%A1ki-klepet/13-podjetni%C5%A1ki-klepet-Spodbujanje-dru%C5%BEinskega-podjetni%C5%A1tva-Copy

VABILO NA SYMBI DOGODEK

SVRK (Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko) bo 21. in 22. novembra 2017 v Ljubljani organiziral krajšo konferenco in študijski obisk za partnerje projekta SYMBI (Industrial symbiosis for a resource efficient economy), njihove deležnike in širšo zainteresirano javnost.

V okviru projekta SYMBI, v katerem SVRK sodeluje od aprila 2016, pozorno spremljajo razvoj in uveljavljanje konceptov krožnega gospodarstva in industrijske simbioze tako na slovenski kot evropski ravni.

Prijave sprejemajo najkasneje do petka, 10. novembra 2017

Dodatne informacije: SYMBI projektni sodelavec Dejan Hribar: dejan.hribar@gov.si ali (0)1 400 3768.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis