Seminar: Osnove spletnega marketinga od A do Ž - MLC

Seminar: Osnove spletnega marketinga od A do Ž

Si v podjetju želite razširiti poslovanje na splet? MLC Fakulteta za management in pravo bo v treh vsebinskih sklopih predavanj gostila seminar na temo osnov spletnega marketinga. Seminar je namenjen vsem tistim, ki bi se radi naučili osnov oglaševanja na spletu. Na MLC bomo tako ponudili celostni seminar od postavljanja spletne strani, njene optimizacije in na koncu uporabe oglaševalskih spletnih orodij kot je npr.: Google Adwords in Facebook ads, Newsletter ipd.

Celoten seminar bo vodil strokovno-raziskovalni asistent na MLC Ljubljana Jernej Šilak.

Seminar se bo izvedel v treh vsebinskih sklopih, vsak sklop bo potekal v dveh fazah po 8ur na dan. Skupaj bomo preživeli šest srečanj, kjer se boste naučili veliko več kot samo golih osnov in enciklopedičnega znanja.

1. Sklop: Vzpostavitev WordPress strani (6.3. in 8.3. 9:00-16:00)
2. Sklop: Spletna analitika z osnovami SEO in SEM optimizacije ter »Content marketing« (Sklop 20.3. in 22.3. 9:00-16:00)
3. Sklop: PPC ali plačljive kampanje (Sklop 3.4. in 5.4. 9:00-16:00)

Namen celotnega seminarja:
Namen tega seminarja je predstaviti vse prvine t.i. »online marketinga« po principu »learn by doing«. K temu je potrebno dodati, da bo vsak slušatelj naredil svojo spletno stran (od zakupa domene naprej), se spoznal s pomembnostjo spletne analitike in njene uporabe. V drugem sklopu predavanj bo vsak slušatelj naredil svojo prvo SEO optimizacijo in »content marketing« kampanjo na vseh socialnih medijih in blogu. V tretjem sklopu pa bo vsak slušatelj ustvaril svojo Facebook in Adwords plačljivo kampanjo in se spoznal z delovanjem SEM-a.

Vsak slušatelj potrebuje:
– svoj računalnik
– priporočljivo je, da ima vsak svojo kreditno kartico ali PayPal račun, da ga bo lahko povezal s svojim Facebook in Google Adwords računom, saj v nasprotnem ne bo moral kreirati svojih kampanj

Termini in cenik
1. Sklop – 6.3. in 8.3. 9:00-17:00 (350€)
2. Sklop – 20.3. in 22.3. 9:00-17:00 (300€)
3. Sklop – 3.4. in 5.4. 9:00-17:00 (300€)

Cena vseh treh sklopov seminarja je 850,00 €.

Za podrobnejše informacije o vsebini seminarja in za prijavo na seminar kliknite TUKAJ.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis