PODJETNIŠKI SEMINAR ZA MLADE RAZISKOVALCE - MLC
FEBRUAR 2018 Izvajalec: dr. Viktor Vračar, dr. Marko Novak, mag. Nina Scorteganga Kavčnik, Luka Devjak

PODJETNIŠKI SEMINAR ZA MLADE RAZISKOVALCE

ORGANIZACIJA:

Individualno in manjše skupine v prostorih MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana.

Čas in kraj izvedbe seminarja: V popoldanskem času po dogovoru.

CILJ:

Seznaniti mlade raziskovalce, kako se pripraviti na pravno zaščito intelektualne lastnine in kako pripraviti gradiva, s katerimi bo podjetniška ideja primerno analizirana in dokumentirana v pravnem okviru poslovnega okolja.

VSEBINA:

  • Poslovni modeli, start up ipd., analize izvedljivosti poslovne ideje.
  • Praktična izdelava poslovnega načrta.
  • Področje evropske patentne prijave.
  • Pravna ureditev ustanavljanja podjetja in pravo intelektualne lastnine.

POTRDILO:

Udeleženec prejme potrdilo. Potrdilo vsebuje število šolskih ur (8), vsebino in izvajalce. Z udeležbo na seminarju mladi raziskovalec izpolni pogoj drugega odstavka 111. člena Pravilnika o postopkih (so)financiranja, ocenjevanja in spremljanju izvajanja raziskovalne dejavnosti (Uradni list RS, št. 4/11, 72/11, 45/12, 96/13, 100/13 – popr., 92/14 in 52/16).

Prijave na: INFO@MLCLJUBLJANA.COM

Kotizacija: 190,00 EUR za udeleženca, če se prijavi 5 udeležencev, sicer se cena prilagaja velikosti skupine.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis