Seminarji, predavanja in drugi dogodki - MLC

Seminarji, predavanja in drugi dogodki

43. BUSINESS MEETUPS NOVA GORICA

26. oktobra 2017, ste od 19. do 21. ure vabljeni na 43. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici.od 19. Ure dalje. Z vami bo Rok Stritar iz podjetja Kibuba – trgovine z gorniško opremo.
Gallus Beer Bar, Bevkov trg 4, Nova Gorica
Vstopnine ni.

UPRAVLJANJE BLAGOVNIH ZNAMK DANES

7. novembra 2017, se lahko ob 16. uri v Inkubatorju Savinjske regije v Celju, udeležite seminarja: Upravljanje blagovnih znamk danes. Spoznali boste, katere so tiste spremembe, ki področje strateškega upravljanja blagovnih znamk danes najbolj zaznamujejo in predstavljajo največje izzive.
Prijave in informacije na: http://www.inkubatorsr.si/upravljanje-blagovnih-znamk-danes/

MEDNARODNO KOOPERACIJSKO SREČANJE – »RENEXPO BIH 2017« (SARAJEVO, BOSNA IN HERCEGOVINA)

Mariborska razvojna agencija so-organizira v sodelovanju z EEN Bosna in Hercegovina mednarodno kooperacijsko srečanje »RENEXPO BIH 2017«, ki bo potekalo v četrtek, 9. novembra 2017 v Sarajevu (Hotel Hills, Sarajevo, Bosna in Hercegovina).
Kooperacijsko srečanje bo potekalo v okviru 4. mednarodnega sejma in konference na temo učinkovite energije, varovanja okolja in upravljanja z vodami.
Udeležba na dogodku je brezplačna.
Rok za prijavo je 31. oktober 2017. Dodatne informacije in prijave dobite na spletnem naslovu: http://renexpobih2017.talkb2b.net/members/register.

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV – »KAKO USPEŠNO POSLOVATI V MOLDAVIJI«

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Moldavije organizira brezplačno predstavitev z naslovom: »Kako uspešno poslovati v Moldaviji«, ki bo potekala v petek, 10. novembra 2017, od 9.30 do 13.30 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C / 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.
Prijave na: https://www.gzs.si/dogodki/10-11-2017/-kako-uspesno-poslovati-v-moldaviji

10. DNEVI PODJETNIŠTVA 2017

10. Dnevi podjetništva 2017 so pred nami! Vabljeni na 9 brezplačnih predavanj, 2 okrogli mizi in 1 ekspresno debato! Dogajalo se bo 14. in 15. novembra 2017, v Tehnološkem parku v Ljubljani, (Tehnološki park 19 (stavba B)).
10. Dneve podjetništva 2017 v partnerstvu tudi letos organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data. Na njih so za podjetnike pripravili krajše sklope predavanj, okrogli mizi in ekspresno debato. Povabili so goste, da vam predstavijo najzanimivejše podjetniške teme za obdobje rasti.
Dodatne informacije in prijave na: https://data.si/10-dnevi-podjetnistva-2017/

START: UP MARIBOR – »INSURTECH 2017«

Od 17. do 19. novembra 2017 bo potekal tridnevni Insurtech inovacijski vikend oziroma poslovni hackathon, kjer boste razvijali ideje s področja zavarovalništva in iskali nove zmagovalne poslovne modele za preboj v tej panogi. Osrednji partner dogodka je Zavarovalnica Sava, ki krepi inovacijske aktivnosti in želi v sodelovanju z vami soustvarjati prihodnost zavarovalništva.
Dogodek bo potekal v Tovarni podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor
Dodatne informacije in prijava na: http://startupmaribor.si/sl-si/dogodek/154/start-up-maribor-insurtech-2017


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis