Seminarji, predavanja in drugi dogodki - MLC

Seminarji, predavanja in drugi dogodki

PODJETNIŠKI VEČER Z OUTFIT7

Vabljeni, da se, 23. novembra 2017, od 17.00 do 19.00, udeležite povezovalnega podjetniškega večera, kjer vam bo Jernej Česen, VP of DATA & ANALYTICS podjetja Outfit7 Limited, predstavil načrtovanje strategije poslovanja, uporabo business intelligence, benchmarkinga ter strategije marketinga. Outfit7 Limited je najhitreje rastoča multinacionalka na svetu, najbolj poznana po globalnem fenomenu Govoreči Tom (Talking Tom). Med izjemne dosežke podjetja spadajo brezplačne mobilne igre, animirana serija Talking Tom in prijatelji, ki jo lahko sedaj spremljate tudi na RTV Slovenija, ter izjemno gledane video vsebine na YouTube kanalih.

Kraj dogodka: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Dogodek je brezplačen in je izveden v okviru operacije SIO-PIP-2016-17. Prosijo vas za predhodno prijavo na e-naslov: simon.jeraj@rc-nm.si.

Več o dogodku na: https://www.rc-nm.si/podjetniski-vecer-outfit7/

44. BUSINESS MEETUPS NOVA GORICA

Vabljeni na 44. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 23. novembra 2017, ob 18. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru mesta.

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Tokrat bo z vami Borut Merkelj, direktor podjejta Trilogic, ki je razvilo platformo za spletno naročanje hrane na dom – Ehrana.si.

Dodatne informacije na: http://www.primorski-tp.si/dogodki/2017/44-business-meetups-nova-gorica?month=11&year=2017

BLOCKCHAIN ROADSHOW – SERIJA BREZPLAČNIH IZOBRAŽEVANJ O TEHNOLOGIJI BLOCKCHAIN, KRIPTOVALUTAH IN Z NJIMI POVEZANIMI TEMATIKAMI

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljajo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami.

Datum in kraj:
• 21. november 2017, od 16.30 do 19.00, Trbovlje (Katapult)
• 24. november 2017, od 16.30 do 19.00, Nova Gorica (Primorski TP)
• 28. november 2017, od 16.30 do 19.00, Maribor
• 7. december 2017, Ljubljana
• 8. december 2017, Ljubljana

Dodatne informacije in prijava na: https://mladipodjetnik.si/novice-in-dogodki/dogodki/udelezite-se-dogodkov-blockchain-roadshowa

PREDSTAVITEV TEHNOLOŠKIH START-UP PODJETIJ IN POGOVOR NA TEMO INOVATIVNIH SKUPNOSTI

Vabljeni, da se v petek, 24. novembra 2017, ob 10. uri pridružite na Kemijskem inštitutu (Kemijski inštitut, Hajdrihova 19, Ljubljana) na predstavitvi tehnoloških start-up podjetij in pogovoru na temo inovativnih skupnosti, ki jih podpira Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (European Institute of Innovation and Technology, EIT).

Udeležbo je potrebno potrditi tukaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScl5ATVWtmWIMN0qXzUXkdO8LpXiKdgqvqYHgDf5e4wrc6pfw/viewform

Dodatne informacije na: nina.bitenc@ki.si, Tel: (01) 476-03-17

KARIERNI SEJEM MOJEDELO.COM

Sejem se bo odvijal 29. novembra, od 10. do 19. ure v Cankarjevem domu v Ljubljani.
V okviru sejma bo Javna agencija SPIRIT Slovenija izvedla predavanje z naslovom: »Podjetništvo – Korak v svet priložnosti«

Kaj Karierni sejem ponuja obiskovalcem?
• Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom.
• Karierno svetovanje. Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata.
• Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike.
• Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence.
• Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna. Obiskovalcem sejma bodo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, vam pa jo bodo posredovali za poslovno komunikacijo.

Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so brezplačne!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis