Sestanek projektne skupine na sedežu EPEKA v Mariboru - MLC

Sestanek projektne skupine na sedežu EPEKA v Mariboru

V petek, 24. marca 2023 smo pedagoški mentorji MLC Ljubljana in sodelujoči študenti v okviru projekta SKLOP B: “Skrb za okolje – dejavnik trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti organizacije, obiskali združenje EPEKA na njihovem sedežu v Mariboru”.

Sprejeli so nas predsednik združenja, g. Štefan Simončič in oba delovna mentorja, ga. Jerica Lorenzi in Matej Tisaj. Na sestanku delovne skupine modula 2 in 3 smo razpravljali o vsebinah in rezultatih dela omenjenih modulov v sklopu skrbi za okolje.

V naslednjih dveh mesecih bomo sodelovali pri izvajanju različnih pred in po promocijskih aktivnostih, se naučili veliko novega in uspešno dosegli zastavljene si cilje.

Epeka 24.3.2023 9

Epeka 24.3.2023 11


Epeka 24.3.2023 3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis