Simulacije vodenja magistrskih študentov MLC Ljubljana pri predmetu Stili in ključi učinkovitega vodenja - MLC

Simulacije vodenja magistrskih študentov MLC Ljubljana pri predmetu Stili in ključi učinkovitega vodenja

V sredo, 14. junija 2023 so se kolegice in kolegi magistrskega študijskega programa Management in poslovno pravo potegovali za dobre rezultate v štirih vajah, ki so predstavljale simulacije različnih oblik vodenja, ki so jih slušatelji osvojili v okviru predmeta Stili in ključi učinkovitega vodenja, katerega nosilka je kolegica, doc. dr. Danijela Brečko. Niso pa bili le rezultati tisti, ki so gnali kandidate, temveč v prvi vrsti izkušnje in priložnost, da preizkusijo svoja znanja in veščine, ki jih že imajo ter po drugi strani osvojijo preostalo, da bodo postali še boljši vodje in znali pozitivno vplivati na zaposlene.

Po končanem delu s simulacijami, smo opravili kratek pregled in si izmenjali izkušnje. To priložnost pa smo izkoristili tudi za fotografiranje, saj se toliko kolegic in kolegov, bodočih magistrantov že dolgo ni zbralo na kupu.

Vsem želimo srečno in uspešno tudi v bodoče in hvala za vašo potrditev, da delamo dobro, mi pa vam zagotavljamo, da si bomo prizadevali za obogatitev študijskih vsebin s praktičnimi elementi še naprej.


Stili In Ključi 2023 3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis