Skrajšano vpisno obdobje! - MLC

Skrajšano vpisno obdobje!

Spremenjeni Pravilnik o razpisu za vpis in izvedbi vpisa v visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 4/16 in 3/17); v nadaljevanju: Pravilnik) določa za vse visokošolske zavode v RS, da se vpis kandidatov, sprejetih na razpisih opravi do roka, določenega z razpisom, najpozneje pa do 30. septembra«. Ta rok velja tako za vpis v visokošolski kot tudi magistrski študij managementa in poslovnega prava.

Do sedaj je tretji prijavni rok omogočal vpis do konca meseca oktobra, za tekoče študijsko leto, kar pomeni, da se je s spremembo Pravilnika to obdobje skrajšalo za cel mesec.

Omenjena sprememba vam prinaša manj časa za razmislek, zato vam priporočamo, da se čim hitreje pozanimate o študiju na naši fakulteti in se dogovorite za informativni sestanek.

Za osebni razgovor nas pokličite (059 047 920 ali 040 931 231 ali 040 937 931) ali nam pišite na info@mlcljubljana.com ali nam pošljite povpraševanje tako, da izpolnite obrazec:

Zanimam se za študij

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis