Skrb za zdravje na delovnem mestu - obisk v HSE d.o.o. - MLC

Skrb za zdravje na delovnem mestu – obisk v HSE d.o.o.

V sklopu projekta “Skrb za zdravje – dejavnik povečanja motivacije in produktivne energije” se je projektna skupina študentov in pedagoških mentoric udeležila sestanka na sedežu podjetja Holding Slovenske elektrarne d.o.o., v Ljubljani.

Delovna mentorica ga. Maša Šega je predstavila sistem varovanja zdravja ne delovnem mestu, ki je v podjetju HSE d.o.o., zelo dobro vzpostavljen. Študentje so imeli priložnost spoznati številne aktivnosti, ki jih izvajajo na tem področju ter bodo v bodoče predlagali še svoje ideje in predloge, kako bi še izboljšali kakovost delovnega okolja.

V podjetju smo si ogledali tudi prostore kadrovske službe ter so nam zaposlene prikazale dobre prakse na področju zagotavljanja zdravja na delovnem mestu.

Hse 5

Hse 6

Hse 8

Hse 11


Hse 3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis