Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

Slavnostna podelitev diplomskih listin

MLC Ljubljana je včeraj, 28.6.2018 v prečudovitem okolju Ljubljanskega gradu in slavnostnem vzdušju podelila diplomske listine 2. GENERACIJI DIPLOMANTOV.

Po nagovoru našega dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka in pozdravnih besedah slavnostnega gosta, g. Benjamina Wakouniga iz Slovenske gospodarske zveze iz Celovca, sta oba omenjena, ponosno razdelila listine 14 diplomantkam in diplomantom. Za 5 let uspešnega sodelovanja je MLC Ljubljana podelila zlato plaketo Slovenski gospodarski zvezi in s tem izkazala spoštovanje Avstrijskemu partnerju.

Za glasbeno spremljavo je poskrbel baritonist, g. Bine Devjak s spremljavo na ga. Kristine Kebe na klavirju. Po končanem uradnem delu smo se ob odličnem cateringu in dobri družbi sproščeno zabavali še naprej.

Celotno prireditev je s svojim žametnim glasom povezovala ga. Karolina Destovnik, tudi naša študentka, za kar se ji iskreno zahvaljujemo.

Vsem udeležencem včerajšnjega dogodka iskrena hvala za izjave in, ker ste bili z nami na tem pomembnem dogodku!

Diplomantke in diplomanti – še enkrat srečno in uspešno na vaši poti. Da vam bo diploma MLC Ljubljane uspešno pomagala pri doseganju vaših ciljev, ki si jih nikoli ne nehajte postavljati! Tudi mi smo ponosni na vas! Vsem tistim, ki se odločite za nadaljevanje študija pa že sedaj hvala za vaše zaupanje – z veseljem vam bomo stali ob strani tudi v bodoče.

Vaša MLC LJUBLJANA