Slavnostna podelitev mednarodnih certifikatov odličnosti družbe Dun & Bradstreet - MLC

Slavnostna podelitev mednarodnih certifikatov odličnosti družbe Dun & Bradstreet

7. oktobra 2021 je v Ljubljani potekala slavnostna podelitev certifikatov odličnosti družbe Dun & Bradstreet, ki jih vsako leto prejmejo podjetja z nadpovprečno kakovostjo poslovanja. Na uradnem delu dogodka je kot govorec sodeloval tudi naš dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak.

51559878752 88ff10ca48 W

Po najnovejši raziskavi družbe Dun & Bardstreet, naj bi bilo tako uspešnih slovenskih podjetij 13,9 %. To so predvsem podjetja, ki znajo izkoristiti poslovne priložnosti na širšem, mednarodnem trgu in ki so se kljub aktualnim razmeram dobra znašla pri iskanju novih dobaviteljev in poslovnih partnerjev izven naših meja. Seveda pa sklepanje poslov še zdaleč ni bolj enostavno in podjetja so previdnejša kot kdaj koli prej. Pri svojih ocenah za odločitev da ali ne,  se tako pogosto zanašajo na bonitetne ocene kot npr. Failure Score in Predviden plačilni indeks, ki sta na voljo v ponudbi Dun & Bradstreet rešitev. Zato je pomen mednarodnih certifikatov odličnosti treba poudariti, saj na tak način podjetje sporoča globalnemu svetu, da je zaupanja vredno in da ni pričakovati težav pri poslovanju z njim tudi v času gospodarskih in drugih kriz. Naj za konec navedemo nekaj najuspešnejših podjetij, ki so prejela certifikate bonitetne odličnosti v letošnjem letu: Actual I.T. d.d., ASTS d.o.o., Athos Elektrosistemi d.o.o., Datainfo.si, Iskraemeco d.d., Kemplast d.o.o., O.K. Consulting d.o.o., Rik d.o.o., Selsen d.o.o., Špan d.o.o.. Zahvaljujemo se družbi Dun & Bardstreet za povabilo in priložnost za sodelovanje tudi na letošnjem pomembnem dogodku!

 


51561358154 8cef03f09b W

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis