Slovenska gospodarska zveza (SGZ) gostila študente MLC Ljubljana na ekskurziji v Celovec - MLC

Slovenska gospodarska zveza (SGZ) gostila študente MLC Ljubljana na ekskurziji v Celovec

V sredo, 15. septembra 2021 smo se s študenti naše fakultete odpravili na zanimivo vsakoletno ekskurzijo v Celovec, kjer so nas prijazno sprejeli na partnerski Slovenski gospodarski zvezi. Študente, skupaj z g. dekanom, red. prof. dr. Srečkom Devjakom je uvodoma pozdravil g. Andrej Hren (vodja administracije v SGZ) v Sinči vasi, kjer so si najprej ogledali dejavnost podjetja Kruschitz Plastics GmbH, ki se ukvarja z recikliranjem plastike. Obiskali so tudi podjetje Original Rutar Harmonika, ki v Žitari vasi proizvaja vrhunske glasbene instrumente in jih prodaja po vsem svetu. Celodnevno ekskurzijo so sklenili z ogledom Jesenskega sejma v Celovcu, kjer so bili gostje g. Berndta Triebla, predsednika Enegieform Kärnten, ki se ukvarja z ekološko gradnjo in obnovljivimi viri energije.

Verjamemo, da so študentje preživeli pester dan, si ogledali zanimive stvari, ob vsem tem pa iskrena hvala g. Andreju Hrenu in ostalim, ki se na Slovenski gospodarski zvezi zavzemajo za rast in razvoj podjetij z različnimi dejavnostmi in so vedno veseli, da del tega vsako leto pokažejo tudi bodočim managerjem, ki jih vzgajamo na MLC Ljubljana.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis