Slovo od poletja 2019 - MLC

Slovo od poletja 2019

Poletni oddihi so v glavnem za nami in na MLC Ljubljana bomo septembra že začeli z nekaterimi predavanji, hkrati pa je to tudi čas za septembrske izpitne roke. S 1. oktobrom se začne novo študijsko leto in prav je, da se zdaj že tradicionalno srečamo, se skupaj poslovimo od poletja in pokažemo drug drugemu koliko dobre energije in volje imamo pred začetkom študijskega leta 2019/2020.

Vljudno vabljeni vsi, ki nas povezuje MLC Ljubljana – študenti, naši novi študenti, diplomanti, predavatelji in drugi sodelavci, poslovni partnerji, kandidati za vpis in drugi… Pridružite se nam na enem od zadnjih poletnih večerov v letošnjem letu na MLC Ljubljana, 19. septembra 2019 ob 18.30 uri v prijetnem vzdušju in dobri družbi vseh, ki soustvarjamo študij za digitalno prihodnost in se trudimo, da ta postaja vse boljši!

Veseli bomo vaše družbe, zato se PRIJAVITE še danes – zagotavljamo vam, da vam ne bo žal preživeti večera v naši družbi!

 

Error: Contact form not found.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis