Slovo od poletja! - MLC

Slovo od poletja!

Najbolj sproščen letni čas se počasi izteka in na MLC Ljubljana smo se odločili, da se od njega poslovimo v slogu.

Zato dogodka NIKAKOR NE SMETE ZAMUDITI!

Poletju bomo rekli »Nasvidenje!« v ČETRTEK, 20. SEPTEMBRA OB 19. URI – na prijetnem druženju študentov, predavateljev, kandidatov za vpis in drugih, ki so pomembno povezani z MLC Ljubljana.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da svojo udeležbo prijavite najkasneje do torka, 18. septembra preko spletnega obrazca.

VLJUDNO VABLJENI NA DOGODEK – da se skupaj poslovimo od poletja in izrečemo dobrodošlico novemu študijskemu letu 2018/2019!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis