Sporazum o sodelovanju z Nacionalno akademijo za javno upravo v Beogradu - MLC

Sporazum o sodelovanju z Nacionalno akademijo za javno upravo v Beogradu

V petek, 8. julija 2022 je dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak v Beogradu podpisal sporazum o sodelovanju s srbsko Nacionalno akademijo za javno upravo, ki jo predstavlja direktor, prof. dr. Denis Miketić. Nacionalna akademija za javno upravo je osrednja institucija strokovnega razvoja zaposlenih v javni upravi v Srbiji, ki med drugim razvija in poglablja sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami doma in v tujini. Podpisnici sporazuma si bosta prizadevali za vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja, ki bo prispevalo k razvoju in izboljšanju dela obeh. Sodelovanje bo potekalo na različnih področjih , kot na primer: novi raziskovalni pristopi prava managementa v digitalnih pogojih poslovanja, priprava in izvajanje mednarodnih raziskav z vključevanjem študentov vseh študijskih programov, skupna organizacija predavanj uveljavljenih gostujočih predavateljev in mednarodnih znanstvenih srečanj.

Dsc 0372 1

Z Nacionalno akademijo za javno upravo v Srbiji si želimo dolgotrajnega in plodnega sodelovanja na navedenih področjih in se veselimo skupnih projektov, ki bodo prispevali k razvoju obeh institucij.


Senior Candidate Filling Application Form At Table

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis