Športnik - MLC

ŠPORTNIK

Ste športnik oz. trener? Si želite zaposlitev, kjer boste vodil svojo ekipo do vrhunskih rezultatov? Ali pa želite postati uspešen vodja športne organizacije?

Če ste odgovoril, DA na vsaj dve vprašanji, potem je študij na MLC Magistrski program za management in poslovno pravo pravi za vas!

Zakaj?

Ker vam bo dal znanja, ki jih potrebujete, da boste lahko svoj dosedanji študij oz. pot, nadgradili z vsebinami in znanjem, ki vam bodo pomagale, da boste izstopili iz povprečja in v življenju delali tisto, kar si želite.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Poleg tega vodenje še nikoli ni bilo tako zapleteno in pravno regulirano. Sistem športnih organizacij neprestano išče dobre vodje organizacij ali športnih dogodkov.

Veliko je tudi možnosti, da ustanovite svoje lastno podjetje ali zavod. Zato morate pridobiti pravna znanja s področja podjetniškega prava, posebej pa pogodbenega prava ter urejanja delovno pravnih razmerij v športni organizaciji. Le tako boste znali oceniti pravna tveganja poslovnih odločitev pri vodenju športnih organizacij.

Ne nazadnje pa smo v dobi, ko pravno znanje in informacije pridobivajo na pomenu za vse, ki se aktivno vključujejo v mednarodno poslovno okolje. Študij managementa in poslovnega prava na MLC Ljubljana nudi fleksibilno oblikovan študij, ki bo pomagal hitreje do osebnih ciljev vsem, ki so temeljna znanja iz športa že osvojili ali si v športu pridobili bogate izkušnje.

Morda pa ste že razmišljali o tem, da bi lahko ponudili boljše metode dela, kot jih uporablja vaš nadrejeni. Kako bi lahko VI svojo ekipo vodili bolje? Z nami bo to uresničljivo!

Torej, če bi radi:

Vodili ekipo športnikov ali se vključevali v vodenje v športne organizacije in se prebili v mednarodno športno okolje

Odprli in vodili organizacijo ali društvo

Razvijali poslovno sodelovanje s tujimi partnerji ter dobili dostop do vrhunskih pravnih strokovnjakov in strokovnjakov managementa in vodenja.

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

Zato ne razmišljajte preozko. S svojimi znanji, ki ste jih že pridobili, lahko ustvarjate in spreminjate svet. Mi pa vam pri tem pomagamo in ustvarimo okolje, kjer boste lahko svoje ideje in vizijo prenesli v prakso.

Dogovorite se za posvet z nami in začnite svojo uspešno pot.

 

BREZPLAČNI POSVET

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis