Srečanje »Partnerstvo za znanje MLC Ljubljana 2023« - MLC

Srečanje »Partnerstvo za znanje MLC Ljubljana 2023«

Včeraj, 23. novembra 2023 je na MLC Ljubljana potekal eden najpomembnejših in prvih dogodkov v luči praznovanja 10. obletnice obstoja MLC Ljubljana, ki jo bomo obeležili v naslednjem letu. Na srečanju oziroma posvetu »Partnerstvo za znanje MLC Ljubljana 2023« se je zbralo veliko število strokovnjakov in poslovnih partnerjev, s katerimi imamo sklenjen Sporazum o partnerstvu za znanje in drugih, ki pomembno prispevajo k sooblikovanju študijskega procesa na MLC Ljubljana in skupaj z nami sodelujejo v prizadevanjih za rast kakovosti reševanja poslovnih izzivov partnerstva in dvig znanja v digitalnem partnerskem okolju. S tem v zvezi velja izpostaviti predvsem nove izzive na področju aplikacije ciljev družbeno odgovornih poslovnih konceptov (SDG) in merjenja doseganja družbenih sprememb (ESG), ter naloge, ki s tem v zvezi lahko vplivajo na naše delovanje. Na okrogli mizi smo ob zaključku formalnega dela prisluhnili še zadnjim prispevkom ter izkušnjam diplomantov MLC Ljubljana  in s tem dogodek zaključili s temo: Študijske in raziskovalne aktivnosti za razvoj prava managementa s ciljem trajnostne konkurenčnosti partnerstva.

2023 11 Mlc Okrogla Miza Foto Bostjan Podlogar 001

2023 11 Mlc Okrogla Miza Foto Bostjan Podlogar 019

Hvala vsem, ki ste se odzvali na povabilo in se udeležili novembrskega partnerskega srečanja na MLC Ljubljana in tistim, ki ste s svojimi prispevki izkazali pomen in vlogo partnerskega sodelovanja pri izvajanju tako pomembnega poslanstva, kot je oblikovanje in predaja znanja v današnjem hitro se spreminjajočem poslovnem digitalnem okolju. Iskrena hvala za vaše dosedanje prispevke našega poslovnega sodelovanja in upamo, da skupaj lažje premagamo izzive tudi v bodoče in naredimo veliko dobrega za bodoče generacije »diplomiranih poslovnih pravnikov«.

 


2023 11 Mlc Okrogla Miza Foto Bostjan Podlogar 059

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis