Študenti in pedagoški mentorji predstavili “Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023” akademski skupnosti na MLC Ljubljana - MLC

Študenti in pedagoški mentorji predstavili “Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023” akademski skupnosti na MLC Ljubljana

Kot smo že zapisali, smo na MLC Ljubljana zelo ponosni, da je naša fakulteta postala nosilka projekta Skrb za zdravje in okolje v sklopu razpisa “Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023”, ki ga je razpisalo Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ob finančni podpori Evropskega socialnega sklada.

Včeraj, 7. junija 2023, so se študenti in pedagoške mentorice s spoznanji, izsledki in rezultati dela navedenega projekta, prvič predstavili akademski skupnosti MLC Ljubljana. Po uvodnem nagovoru g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka, v katerem je izpostavil pomen in vlogo raziskovalnega dela na MLC Ljubljana in izrekel pohvale vsem sodelujočim, je vodja projekta in pedagoška mentorica, doc. dr. Danijela Brečko, predstavila projekt  in cilje, ki smo jim s obema moduloma projekta sledili ter podala glavne izsledke po posameznih sklopih. Obenem je poudarila pomen pridobljenih kompetenc za študente in izpostavila najpomembnejše med njimi. V nadaljevanju sta se s pregledom glavnih aktivnosti in njihovo izvedbo predstavili še preostali pedagoški mentorici, Natja Lavrič in Diana Sepeta.

Img 2997

Img 2998

Img 2999

Osrednji del včerajšnje predstavitve pa je bil seveda namenjen študentom MLC Ljubljana in drugih fakultet, ki so v projektu sodelovali. Vsebino in aktivnosti Sklopa Skrb za okolje so zastopali Rebeka Mihelič, Maruša Selan in Ilirijan Zulfaj, drugi Sklop Skrb za zdravje na delovnem mestu pa Pija Lucija Kralj in Jakob Mlakar. Ugotavljamo, da je za vse, kar bi želeli povedati in predstaviti publiki, vedno premalo časa in tudi včeraj je srečanje prekmalu minilo. Iz tega razloga, pripravljamo dodatno predstavitev še v naslednjem tednu, natančneje v četrtek, 15. junija 2023 ob 16. uri, ko vas ponovno vabimo v našo družbo.

Img 3001

Img 3004

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za njihov včerajšnji prispevek in dodajamo, da se veselimo še tistih nekaj skupnih trenutkov, ki so nam dani do zaključka projekta. Tistim, ki ste nas poslušali, pa hvala za vaš čas in podporo študentom in mentorjem v okviru projektnega dela za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023.

 


Img 2995 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis