Študenti MLC Ljubljana na popoldanski ekskurziji na Ljubljanskem gradu - MLC

Študenti MLC Ljubljana na popoldanski ekskurziji na Ljubljanskem gradu

V sredo, 19. aprila 2023 so študenti MLC Ljubljana obiskali zavod Ljubljanski grad v sklopu ekskurzije z namenom opazovalne prakse. Z omenjenim zavodom ima MLC Ljubljana sklenjen tudi sporazum o partnerstvu za znanje, vsako leto junija pa pri njih gostimo s slavnostjo podelitvijo diplomskih in magistrskih listin. Na Grajskem dvorišču sta nas sprejela vodnik, g. Matic Ninin in pomočnik direktorice za področje poslovanja in kulturno umetniškega programa, g. Marko Brunskole. Po vodenem ogledu gradu, smo prisluhnili g. Brunskoletu, ki je predstavil delovanje javnega zavoda Ljubljanski grad in njihov poslovni model. Študenti so tako prejeli veliko pravih informacij, na podlagi katerih bo priprava poročil o opazovanem podjetju oziroma zavodu, prijeten izziv.

Lj Grad 1

Lj Grad 3

Lj Grad 4

Lj Grad 6

Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujemo vodstvu zavoda Ljubljanski grad in se veselimo sodelovanja tudi v bodoče!

 


Lj Grad 7

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis