Študentska ONLINE poster sekcija 2022 - MLC

Študentska ONLINE poster sekcija 2022

MLC Ljubljana je s skupaj z Atenskim inštitutom ATINER tudi letošnje leto soorganizirala Študentsko poster sekcijo. Sekcija je potekala 2. maja 2022, v okviru mednarodne znanstvene konference »9th Annual International Conference on Business, Law & Economics«.

People Meeting Online Via Video Conference
Vir: Freepik.com

 

Predstavitve posterjev študentskih kolegov so potekale on-line, saj je bila situacija ob prijavi prispevkov še precej negotova. Sodelovali so študentje iz treh držav, Portugalska, Italija in Slovenija ter iz štirih partnerskih institucij. Posterje so, ob podpori mentorjev, pripravili na različne, aktualne teme s širšega področja “Business, Law & Economics” ter jih tudi zanimivo predstavili. Udeležence so med drugim seznanili: z načini komuniciranja v 21. stoletju (Communication in the 21st Century), nasilje na internetu ter kako ga sankcionirati (Internet a “land without law”: the impunity of virtual violence), kako uveljaviti GRI standarde v organih lokalnih skupnosti (GRI Standards as Support in Sustainability Reporting: A Case Study). V drugem sklopu smo slišali kakšna je veljavnost pogodb v primeru demence (Validity of contracts in the case of dementia), kakšna je družbena odgovornost v Portugalskem javnem sektorju (Social responsibility in Portuguese public sector companies according to the Global Reporting Initiative standards: An exploratory study) ter za konec še, kakšne so prepovedi na področju oglaševanja nezdrave hrane, zdravil ter iger na srečo (Advertising restrictions regarding unhealthy food, medication and gambling: problem solution?).

Celoten program Študentske poster sekcije najdete TUKAJ, ogledate pa si lahko tudi videoposnetek.


Primer 2 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis