Študentska ONLINE poster sekcija na MLC Ljubljana - MLC

Študentska ONLINE poster sekcija na MLC Ljubljana

Vljudno vabljeni, da se udeležite Študentske poster sekcije, ki bo potekala v okviru mednarodne znanstvene konference »8th Annual International Conference on Business, Law & Economics« , v soorganizaciji inštituta ATINER in MLC Ljubljana.

Študentska sekcija je letos organizirana prvič in veseli smo, da bodo sodelovali tudi študenti partnerskih institucij organizatorjev.

Predstavitve posterjev bodo potekale preko videokonferenčnega sistema ZOOM:
  • v ponedeljek, 3. maja 2021 med 12.00 in 14.00 uro ter
  • v torek, 4 maja 2021 med 12.00 in 14.00 uro.

Celoten program ter povezavo za dostop do Študentske poster sekcije najdete TUKAJ.

Vljudno vabljeni!

 

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis