Študentska poster sekcija 2023 v Atenah - MLC

Študentska poster sekcija 2023 v Atenah

MLC Ljubljana je s skupaj z Atenskim inštitutom ATINER tudi letošnje leto soorganizirala Študentsko poster sekcijo. Sekcija je potekala 2. maja 2023, v okviru mednarodne znanstvene konference »10th Annual International Conference on Business, Law & Economics«.

Atene 2023 2

Predstavitve posterjev študentskih kolegov so potekale on-line, v živo so bili v Atenah prisotni odgovorni za organizacijo sekcije ter ena od sodelujočih študentk MLC Ljubljana.

Sodelovali so študentje iz treh držav, iz Portugalske, Španije in Slovenije. Posterje so, ob podpori mentorjev, pripravili na različne, aktualne teme s širšega področja “Business, Law & Economics” ter jih tudi zanimivo predstavili. Udeležence so seznanili z naslednjimi temami:

  • Legal acts and documents in the field of Environmental protection – A case study for NGO EPEKA (Maruša Selan, MLC Ljubljana in Rebeka Mihelič, B2 VŠPV)
  • Organic Farming and Unfair Commercial Practices (Catarina Fernandes, Politécnico de Leiria, Portugalska)
  • Legal acts and organisational indicators in the field of safety and healthy work – A case study for HSE (Viktoriia Mamrenko, MLC Ljubljana)
  • Analysis of energy vitality and design of promotional activities for healthy work – HSE case study (Jakob Mlakar, MLC Ljubljana)
  • Spanish Real Estate Law (Guillermo Umpiérrez, Universidad de la Laguna, Tenerifi, Španija)

 

Študentska Sekcija 2023 1 Ok

Predstavitev posterja kolegice Catarine Fernandes

 

Veseli smo, da smo ponovno uspešno izpeljali študentsko poster sekcijo, ki je z vsakim letom bolj kakovostno organizirana ter postreže z zanimivimi predstavitvami študentkih kolegov.

 


Atene 2023 4 Ok

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis