Študentska poster sekcija na mednarodni znanstveni konferenci v Atenah - MLC

Študentska poster sekcija na mednarodni znanstveni konferenci v Atenah

Vabljeni k sodelovanju na Študentski poster sekciji mednarodne znanstvene konference »9th Annual International Conference on Business, Law & Economics« (2. – 4. maj 2022 v Atenah), v soorganizaciji inštituta ATINER in MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana. Študentska sekcija bo letos organizirana drugič za študente partnerskih institucij organizatorjev.

Študentje lahko sodelujete s predstavitvijo posterjev v okviru širše teme konference »Business, Law and Economics«. Predstavitve posterjev bodo potekale na daljavo (Zoom), v primeru ugodnih epidemioloških razmer pa lahko tudi v Atenah. Za študente je udeležba na konferenci brezplačna (kotizacije ni).

Besedilo celotnega razpisa študentske poster sekcije je objavljeno na spletni strani organizatorja: https://www.atiner.gr/ble-posters

Rok za prijavo tem za študentske posterje je 1. marec 2022.

Predstavitve posterjev študentskih kolegov bodo potekale preko videokonferenčnega sistema ZOOM:

  • v ponedeljek, 2. maja 2022 med 13.00 in 15.00 uro (Atenski čas, CET+1).

Celoten program ter povezavo za dostop do Študentske poster sekcije najdete TUKAJ, prijave na poster sekcijo pa sprejemamo preko SPLETNEGA OBRAZCA.

Vljudno vabljeni!

Primer 2 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis