Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Študentska sekcija na mednarodni znanstveni konferenci

  Vabljeni k sodelovanju na Študentski poster sekciji mednarodne znanstvene konference »8th Annual International Conference on Business, Law & Economics« (3. – 6. maj 2021 v Atenah), v soorganizaciji inštituta ATINER in MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana. Študentska sekcija bo letos prvič organizirana za študente partnerskih institucij organizatorjev.

  Študentje lahko sodelujete s predstavitvijo posterjev v okviru širše teme konference »Business, Law and Economics«. Predstavitve posterjev bodo potekale na daljavo (Zoom), v primeru ugodnih epidemioloških razmer pa lahko tudi v Atenah. Za študente je udeležba na konferenci brezplačna (kotizacije ni). Po izvedeni konferenci bo izdan Zbornik posterjev.

  Besedilo celotnega razpisa študentske poster sekcije je objavljeno na spletni strani organizatorja: https://www.atiner.gr/ble-posters

  Rok za prijavo tem za študentske posterje je 1. marec 2021.

   

  Več informacij na: info@mlcljubljana.com

  Vljudno vabljeni k sodelovanju, saj je to enkratna priložnost, da s pripravo posterjev predstavite svoje raziskovalno delo med svojimi vrstniki v mednarodnem okolju!