Študijska ekskurzija v Avstrijo - MLC

Študijska ekskurzija v Avstrijo

V sodelovanju s partnersko Slovensko gospodarsko zvezo iz Celovca, vas vljudno vabimo, da se nam v petek, 13. septembra 2019 pridružite na celodnevni ekskurziji v Avstrijo. Obiskali bomo Jesenski sejem v Celovcu in si ogledali poslovanje ter spoznali dejavnost dveh uspešnih podjetij z obiskom le-teh.

Dogodek bo tudi priložnost za medsebojno povezovanje in ustvarjanje (poslovnih) kontaktov in to je razlog več, da greste z nami.

Odhod avtobusa iz Ljubljane bo ob 7. uri izpred parkirišča pred fakulteto, predviden prihod nazaj pa okoli 18. ure.

Izkoristite priložnost, da spoznate študij v pogovoru s študenti MLC Ljubljana in si tako na neformalen način pridobite vam potrebne informacije ter ustvarite vtis o tem, da je študij na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana PRAVA IZBIRA!

 

Zaradi lažje organizacije in nakupa sejemskih vstopnic prijave zbiramo do 11. septembra.

Error: Contact form not found.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis