Študijska ekskurzija v podjetje Renčelj na Krasu - MLC

Študijska ekskurzija v podjetje Renčelj na Krasu

30. maja smo v okviru študijske ekskurzije obiskali proizvodnjo sivke in izdelkov iz nje, družinskega podjetja Renčelj na Krasu.

Ogledali smo si polje prave sivke in njenih hibridov, spoznali postopek destilacije in izdelave kozmetike ter prisluhnili lastniku podjetja, ki nas je popeljal od začetka svoje podjetniške ideje do razvoja podjetja kot ga ima danes.

Spoznali smo, kako lahko s skromno, vendar dobro idejo in s koriščenjem predhodno neobdelanega naravnega prostora, postaneš dobavitelj hotelske kozmetike najbolj luksuznega hotela v Sloveniji in si vsak dan znova odpiraš poti pri nas in na tujem. Pomembno je, da na tej poti nikoli ne obupaš pa čeprav naletiš na ovire, kot so ljudje ali posamezni birokratski postopki.

 

Več foto-utrinkov si lahko ogledate na naši FB strani.

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis