Tek trojk 2019 - MLC

Tek trojk 2019

Iskrene čestitke ekipam oziroma trojkam MLC Ljubljana za sobotno udeležbo in dosežene rezultate na Teku trojk 2019 v Ljubljani.

Trojki, MLC Ljubljana – najhitrejši na fakulteti (doc. dr. Aleksij Mužina, Denis Perko in Saša Šajh) posebej čestitamo ob odličnem rezultatu, saj so s časom 0:57:27 dosegli odlično sedmo mesto v svoji skupini.

Tudi ostale trojke MLC Ljubljana:
  • MLC Ljubljana – mešani trio (Tadej Bončina, Jerneja Vrabič, Barbara Glavina),
  • MLC Ljubljana – tekaške magistrice (Julija Fux, Petra Plečnik in Diana Sepeta) in
  • MLC Ljubljana – profesorica in dve piflarki

so se dobro odrezale in s svojo dobro voljo in energijo poskrbele za prijetno druženje predavateljev in študentov MLC Ljubljana v sobotnem dopoldnevu.

Zahvaljujemo se vsakemu posamezniku in vsem skupaj za sodelovanje, dobro družbo in zastopanje naše fakultete na prvem tekaškem podvigu.

Vse ostale pa vljudno vabimo, da se nam pridružite naslednje leto – kot tekači ali navijači MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis