Timbilding MLC Ljubljana 2022 - MLC

Timbilding MLC Ljubljana 2022

V soboto, 10. septembra 2022 smo skupaj z našimi predavatelji, strokovnim osebjem, študenti tutorji in študenti demonstratorji v okviru Timbildinga MLC Ljubljana 2022 skupaj odkrivali lepote Krasa. Najprej smo spoznali zgodovino in zanimivosti čudovitega Štanjela skozi vodenje in pripovedi odlične turistične vodnice, ga. Vlaste in nato nadaljevali z vrsto zanimivih in poučnih delavnic pod strokovnim vodstvom kolegice, doc. dr. Danijele Brečko. Po kosilu smo med vožnjo v Goriška Brda spremljali in pošteno navijali za naše košarkaše in zaključili dan skupnega druženja z ogledom in degustacijo v Kleti Brda.

Img 0416

Img 0458

Img 0498

Timbilding 2022 14

 

Polnejši dobre energije in optimizma se veselimo začetka novega študijskega leta in vabimo ostale kolegice in kolege, da se v naslednjem septembru zberemo še v večjem številu.

Hvala vsem, ki ste prispevali svoj čas in energijo za prijetno druženje na Timbilding MLC Ljubljana 2022!


Timbilding 2022 7

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis