Timbilding MLC Ljubljana 2023 - MLC

Timbilding MLC Ljubljana 2023

V petek, 6. oktobra 2023 smo skupaj z našimi predavatelji, strokovnim osebjem in študenti demonstratorji v okviru Timbildinga MLC Ljubljana 2023 obiskali Konjeniški park Starošince pri Ptuju.

Timbilding2023 1

Konji so čredne živali, ki poleg svoje elegance in veličine hkrati pokažejo tudi svojo ranljivost in nežnost. Konji nas učijo, kako pomembno je dobro opazovanje, medsebojno poslušanje, empatija, spoštljiv in vključujoč odnos. Konj nas s svojo prisotnostjo spodbudi k prevzemanju odgovornosti, medsebojnemu sodelovanju, odločnosti, prilagodljivosti ter hkrati tudi k spoštovanju osebnih mej in osebnega prostora.

V zavodu Nazaj na konja so za nas pripravili zanimivo mini delavnico z naslovom Učenje s pomočjo konj, ki je sicer svetovno priznana metoda (Equine Assisted Learning), ki je bila leta 2018 tudi del Erasmus programa. Ogledali smo si življenjski prostor konj, spoznali njihove potrebe, način življenja, pravila v čredi, pomen druženja in socializacije ter s sprehodom v čredi konj spoznavali komunikacijo teh čudovitih živali in iskali druge vzporednice, ki veljajo tudi v človeških timih, torej tudi v našem akademskem timu. Hvala odlični Metki Demšar Goljevšček ter njenemu možu Alexandru S. Goljevščku za prijazen sprejem in nepozabno vodenje po njunem čudovitem parku s konji.

Timbilding2023 4

Timbilding2023 3

Od pestrega programa, kjer smo morali med drugim tudi pokazati in dokazati znanja, ki smo jih pridobili in svežega zraka smo postali zelo lačni in v ta namen obiskali odlično gostilno Karla v bližnjih Račah. Na poti domov smo se preizkusili še v kratkem in zabavnem kvizu o konjih ter se prijetno družili ob napevu znanih popevk.

Z veliko dobre energije in optimizma tako še bolj veselo vstopamo v  novo študijsko leto in vabimo ostale kolegice in kolege, da se v naslednjič zberemo še v večjem številu.

Hvala vsem, ki ste bili z nami – hvala  za prijetno druženje na Timbilding MLC Ljubljana 2023!

Timbilding2023 2

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis