Tradicionalni piknik MLC Ljubljana 2021 je za nami - MLC

Tradicionalni piknik MLC Ljubljana 2021 je za nami

V petek, 18. junija 2021 smo se v prelepem zelenem ambientu gostišča Zajčja Dobrava zbrali na tradicionalnem pikniku MLC Ljubljana v organizaciji študentskega sveta naše fakultete. Zbrala se je številna in vesela druščina študentov visokošolskega in magistrskega programa, predavateljev in drugega strokovnega osebja. Bilo je lepo in nepozabno, čutiti pa je bilo iskreno veselje, da smo se lahko ponovno srečali, se objeli, poklepetali in se zabavali. Ob hrani in pijači ter sproščenem klepetu nismo pozabili niti na metanje podkev za veliko nagrado, to je zlato podkev MLC Ljubljana. Kolegicam Ajli Murić, Lini Saje, Saši Ciber in Elizabeti Grofelnik še enkrat čestitamo za suvereno zmago. Vsem ostalim, ki ste bili z nami, pa iskrena hvala za odlično družbo in veliko smeha, študentskemu svetu MLC Ljubljana pa zahvala za priložnost, na katero smo morali čakati toliko časa.

Imejte se lepo in prijetne piknike še naprej, mi pa ga skupaj spet zastavimo naslednjega junija.

 

[rl_gallery id=”6581″]


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis