Umetniki in kulturniki - MLC

UMETNIKI IN KULTURNIKI

Ste diplomiran ali umetnik po duši? Si želite zaposlitev, kjer bi vodili organizacijo ali skupino umetnikov? Ali pa bi radi odprli svojo galerijo, kjer bi razstavljali svetovna dela? Morda pa bi želeli imeti agencijo za organizacijo kulturnih dogodkov?

Če si odgovoril, DA vsaj na tri vprašanja, potem je študij na MLC Ljubljana-Magistrski program za management in poslovno pravo pravi zate!

Zakaj?

Študijski program managementa in poslovnega prava na MLC Ljubljana nudi fleksibilno oblikovan študij, ki bo pomagal hitreje do osebnih ciljev vsem, ki so diplomirali na kulturoloških ali umetniških študijskih programih ali drugje, imajo pa bogate z delom pridobljene izkušnje na področju kulturnih dejavnosti.

Vodenje v kulturnih organizacijah namreč še nikoli prej ni bilo tako zapleteno in pravno regulirano. Prihaja pa tudi veliko priložnosti za ustanavljanje zasebnih kulturnih organizacij ali delo v njih na odgovornih delovnih mestih. Zato morate pridobiti pravna znanja s področja podjetniškega prava, posebej pa pogodbenega prava ter urejanja delovno pravnih razmerij v kulturnih organizacijah. Le tako boste znali oceniti pravna tveganja poslovnih odločitev pri vodenju kulturnih organizacij ali projektov.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Smo tudi v dobi, ko pravno znanje in informacije pridobivajo na pomenu za vse, ki se aktivno vključujejo v mednarodno poslovno okolje. Pogodbeno pravo ima svojo specifiko in pomen v kulturnih organizacijah in pri organiziranju kulturnih dogodkov.

Torej, če bi radi:

Uspešno vodili delo v kulturnih organizacijah

Vodili ekipo umetnikov in z njimi v Slovenijo pripeljal svetovna dela ali organizirali mednarodne prireditve

Sodelovali s partnerji iz tujine ter dobili dostop do vrhunskih strokovnjakov na področju vodenja in managementa

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

Zato ne razmišljajte preozko. Mnogo umetnikov je že stopilo na pot podjetništva ter si s tem uresničilo svoje sanje. Zato nam dovolite, da narišemo prvo potezo na vaše prazno platno, kjer boste lahko svoje ideje in vizijo preneseli v realnost.

Dogovorite se za posvet z nami in začnite svojo uspešno pot.

 

BREZPLAČNI POSVET

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis