V aprilu na MLC Ljubljana dr. Aleš Levstek, strokovnjak na področju informacijskih tehnologij in upravljanja informatike - MLC

V aprilu na MLC Ljubljana dr. Aleš Levstek, strokovnjak na področju informacijskih tehnologij in upravljanja informatike

V ponedeljek, 15. aprila 2024 smo na MLC Ljubljana v okviru magistrskega programa Management in poslovno pravo pri predmetu Razvoj podjetja in drugih družb gostili strokovnjaka na področju informacijskih tehnologij in upravljanja informatike. Obiskal nas je dr. Aleš Levstek, pooblaščenec uprave Sava RE, ki ima več kot 25 letne delovne izkušnje v različnih korporacijah in nam pojasnil veliko zanimivega o upravljanju informatike in njenem vplivu na razvoj podjetja oziroma organizacije.

Z vidika korporacijskega upravljanja je upravljanje informatike lahko izjemno zahtevna naloga, predvsem zaradi stalnega tehnološkega napredka in nenehnih sprememb v okolju, prav tako pa tudi zaradi narave poslovanja in posebnosti vsakega podjetja. Danes si brez informatike ne moremo več predstavljati življenja, je namreč pogoj, da sploh obstajamo, se razvijamo in poslujemo. Po drugi strani pa nam informatika z informatizacijo, digitalizacijo in drugimi poslovnimi izzivi ponuja toliko priložnosti kot še nikoli prej.

Zahvaljujemo se dr. Alešu Levstku za gostovanje na MLC Ljubljana in mu želimo prijetne izzive na njegovem delovnem področju!


Standard Quality Control Collage Concept (1)

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis