V aprilu na MLC Ljubljana ponovno izbirni predmet Pravo in psihologija I - MLC

V aprilu na MLC Ljubljana ponovno izbirni predmet Pravo in psihologija I

Vas zanima? … pridite in prisluhnite uvodu v predmet tudi,

če še niste študent MLC Ljubljana ali pa vas vsebina predmeta enostavno zanima…

Dr. Luigi Varanelli 1

V torek, 9. aprila 2024 začenjamo na visokošolskem programu Management in pravo z izbirnim predmetom Pravo in psihologija I. Obe področji, tako pravo kot (forenzična) psihologija sta neločljivo in na zanimiv način povezani, kar kaže tudi velik interes študentov za tovrstno študijsko vsebino na obeh študijskih programih MLC Ljubljana.

Če zanima tema tudi vas, se nam pridružite na uvodnem nagovoru predavatelja, doc. dr. Luigija Varanellija ob 17. uri, ki vam bo pred uradnim začetkom predavanj, pojasnil pomen, vlogo in povezanost prava in psihologije v današnjem času ter namignil o glavnih vsebinah, ki se jih bo skupaj s študenti dotaknil v okviru predmeta (psihologija podzavesti, novejša odkritja ma področju nevroznanosti, koncept neprištevnosti, psihologija spomina in pričevanja ter psihologija laganja, osebnostne motnje in podobno).

Doc. dr. Luigi Varanelli je doktoriral na področju prava, je odvetnik in univ. dipl. psiholog, ki bo svoje skoraj 25 – letne izkušnje na sodiščih (tudi kot zagovornik prisilno hospitaliziranih duševnih bolnikov), delil s študenti, ki želijo svoje pravno znanje nadgraditi tudi s poznavanjem psihologije, ki na človeško bitje gleda s popolnoma drugačne, predvsem pa globlje perspektive.

Študenti MLC Ljubljana se za prijavo na predavanje obrnite na pisarno študentskega referata, kandidati za študij na MLC Ljubljana in vsi ostali pa pišite na info@mlcljubljana.com.

Prepričajte se o aktualnih in zanimivih temah in spoznajte študij na MLC Ljubljana – se vidimo že kmalu na MLC Ljubljana – VABLJENI!


Prisp

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis