V družbi odličnih - MLC

V družbi odličnih

V četrtek, 21. junija 2018 smo bili povabljeni MED ODLIČNE v slovenskem poslovnem okolju na dogodek BISNODE4EXCELLENCE v Kongresni center Brdo pri Kranju. Dogodek je potekal v organizaciji podjetja BISNODE D.O.O., s katerim smo ravno na ta dan podpisali Sporazum o partnerstvu za znanje.

Odgovornost BISNODE je omogočati dostop do kakovostnih poslovnih informacij in s tem zagotavljati transparentnost trga ter tako podajati roko poslovnemu svetu, odgovornost podjetij pa je ustvarjati odličnost v poslovanju.

Dogodek se je pričel s nagovorom g. Milana Dragića, generalnega direktorja Bisnode Južni trg. Vzporednice s odličnostjo v športu in pri poslovanju podjetja sta predstavila znana športna strokovnjaka Petra Majdič in Zmago Sagadin. Osredni del dogodka pa so predstavljale referenčne zgodbe različnih ocen bonitetne odličnosti BISNODE in sicer SUMMIT LEASING SLOVENIJA D.O.O., TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA D.O.O. in UNION HOTELI D.D.. Predstavniki omenjenih podjetij so s povabljenimi gosti navdušeno delili svoje zgodbe o tem, kako so ustvarili in kako neprestano razvijajo poslovno odličnost pri svojem poslovanju.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis