Volitve v Študentski svet MLC Ljubljana 2019/2020 - MLC

Volitve v Študentski svet MLC Ljubljana 2019/2020

V naslednjem mesecu bodo med 16. in 18. oktobrom na naši fakulteti potekale volitve kandidatk in kandidatov za Študentski svet MLC Ljubljana v novem študijskem letu.

Na MLC Ljubljana si želimo odgovornih in zaupanja vrednih kandidatov, ki so drugim za zgled in ki bodo znali poskrbeti za letošnje zanimivo in bogato dogajanje.

Spoštovane študentke in  študente vabimo, da aktivno spremljajo predstavitve letošnjih kandidatov, da se bodo znali pametno in prav odločiti za tisto ali tistega, ki bo upravičil njihovo zaupanje in prepričal s zanimivim programom obštudijskih dejavnosti na MLC Ljubljana.

Vljudno vabljeni, da sodelujete na letošnjih volitvah vsi, ki želite s svojimi idejami in  svojim glasom prispevati k zanimivim vsebinam in pestremu obštudijskemu dogajanju za študente MLC Ljubljana.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis