Volitve v Študentski svet MLC Ljubljana 2023 - MLC

Volitve v Študentski svet MLC Ljubljana 2023

Pa ga imamo, Študentski svet MLC Ljubljana v novi sestavi za študijsko leto 2023/24.

Včeraj, 30. novembra 2023 smo na MLC Ljubljana izvedli volitve kandidatk in kandidatov za Študentski svet MLC Ljubljana za aktualno študijsko leto. Na MLC Ljubljana smo bili veseli letošnjih odgovornih in zaupanja vrednih kandidatov, ki bodo ostalim za zgled in ki bodo znali poskrbeti za zanimivo in bogato dogajanje.

Vsem študentkam in  študentom, ki so oddali svoje glasove se iskreno zahvaljujemo  in z veseljem sporočamo, da ste izbrali naslednje predstavnike Študentskega sveta MLC Ljubljana:

  • Nik Alibašić (VS),
  • Nikita Vučko (VS) in
  • Gašper Miha Jalševac (MAG).

Vljudno vabljeni, da se povežete s kolegi, ki ste jih izbrali, predvsem pa tisti, ki  želite s svojimi idejami prispevati k zanimivim vsebinam in pestremu obštudijskemu dogajanju na MLC Ljubljana.

Iskrene čestitke izvoljenim in vse dobro pri opravljanju poslanstva ŠS MLC Ljubljana v tem študijskem letu!

Volitve2023 Gašper

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis