Voščilo! - MLC

Voščilo!

Kaj je o prof. dr. Rudiju Rozmanu zapisal g. dekan MLC Ljubljana, prof. dr. Srečko Devjak
  • je eden od začetnikov uvajanja optimizacij v proizvodnji, kjer je uporabljal predvsem metode linearnega programiranja v industriji in metodo mrežnega programiranja v projektnem vodenju,
  • odlikuje ga sposobnost in posebnost uvajanja metod operacijskih raziskav v funkcije managementa, ki se kaže tudi v njegovem sistemskem pristopu pri obravnavanju in reševanju managementa poslovnih sistemov,
  • je človek, ki spremlja in plemeniti razvoj managementa v domačem okolju in svetu še danes,
  • je odličen in priljubljen pedagog in svetovalec ter dober prijatelj.

 

Poglejte si še mnenje magistrskega študenta:


Mlc Spletna Cestitka Rudi Rozman

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis