Vpis na MLC Ljubljana do konca aprila 2024 - MLC

Vpis na MLC Ljubljana do konca aprila 2024

Vabljeni v visokošolski študijski program Management in pravo in magistrski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana. Za vpis pokličite 051 664 405

Ob vpisu vas čaka DARILNI BON v vrednosti 300 €, ki ga uveljavite pri znižanem plačilu šolnine, s pravočasnim vpisom pa si rezervirate mesto za novo študijsko leto 2024/2025, saj se vpisna mesta že polnijo.

Pravočasno si zagotovite mesto v skupini, vpisi že potekajo!


Bon 300 €

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis