Vpis - MLC

Prijava in vpis

Vpis na MLC Ljubljana poteka na naslednji način:

 • Redni vpis ki poteka preko Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ). Postopek vodi MIZŠ enako za vse javnoveljavne programe, za redni in izredni način študija. Študentje, ki niso vpisani po tem postopku, ne morejo pridobiti statusa študenta.

Prijavo za vpis kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.
Kandidat se lahko prijavi s kvalificiranim digitalnim potrdilom ALI brez kvalificiranega digitalnega potrdila (z uporabniškim imenom in geslom).

Kot pravočasna se upošteva prijava, ki je bila izpolnjena in oddana z elektronskim podpisom v eVŠ do zaključka prijavnega roka oz. podpisana in priporočeno poslana visokošolskemu zavodu do zaključka prijavnega roka. Elektronsko prijavnico lahko izpolnite tudi na sedežu naše fakultete.

Kandidati bodo na podlagi oddane prijavnice prejeli vabilo na vpis po pošti ali e-pošti. Vpis je možen le za tiste, ki so predhodno oddali elektronsko prijavnico oz. jo izpolnili na fakulteti.

 • Izredni vpis se prične s kontaktiranjem kandidatov neposredno z Referatom za študentske zadeve. Sledi izmenjava informacij, individualna razgovor s kandidatom, izdela se individualni študijski načrt (ISN). Na osnovi zbranega se ugotovi najugodnejši način vključevanja kandidata v študij. Vpis se lahko tudi v tem primeru izvede postopku rednega vpisa preko MIZŠ ali pa samo preko MLC Ljubljana. Vpis izven vpisnega obdobja MIZŠ se izvaja po modelu vseživljenjskega izobraževanja in kontinuirano preko celega leta.

Dscf2607

Dokumentacija ob vpisu

Kandidati  k vpisu prinesejo naslednje dokumente:

 • osebni dokument (na vpogled),
 • zaključna spričevala predhodnega  izobraževanja; tisti ki so zaključili srednješolsko izobraževanje: potrdilo o opravljeni poklicni ali splošni maturi (original);
 • študenti z zaključenim višješolskim izobraževanjem, višješolsko diplomo (original) s spiskom opravljenih študijskih obveznosti;
 • študenti, ki se na fakulteto  vpisujejo z nedokončanim visokošolskim izobraževanjem,  prinesejo poleg potrdil  o opravljeni poklicni ali
 • splošni maturi (original) tudi dokumente iz katerih so razvidne opravljene študijske obveznosti v predhodnem izobraževanju (npr.: indeks, potrdilo o opravljenih študijskih obveznostih);
 • druge dokumente za morebitno priznavanje znanj in spretnosti, ki so jih kandidati pridobili s formalnim in neformalnim izobraževanjem (s tem se določa obseg priznanih obveznosti).
 • 2 fotografiji (ena za osebno mapo študenta, ena za indeks oziroma študentsko izkaznico).

Dscf2623

Uradne ure na MLC Ljubljana potekajo od ponedeljka do četrtka med 13.00 in 17.00 . Za informacije smo dosegljivi vsak delovni dan po telefonu od 9.00 ure do 17.00 ure ali po elektronski pošti oz. preko kontaktnega obrazca.

E: info@mlcljubljana.com

Osebni razgovor prosimo predhodno dogovorite.

T: 051 664 405 ali 040 931 231 ali 040 937 931 ali 059 047 920

Sledite nam tudi na Facebook-u

Individualna obravnava

Individualna obravnava pomeni , da se obseg predpisanih študijskih obveznosti študenta določa po upoštevanju predhodnega izobraževanja in neformalno pridobljenih izkušenj in kompetenc. Temu ustrezno se zniža cena študija.

Obseg predhodno pridobljenih znanj in kompetenc se v programu »Management in pravo VS« izrazi s priznavanjem izpitov in drugih študijskih obveznostmi. Preostale obveznosti iz programa se zberejo v individualnem študijskem načrtu študenta (ISN). Delež izračunane (znižane) šolnine za študenta v celotni šolnini je enak deležu obveznosti ISN v celotnem programu. Šolnina se torej zniža za delež priznanih obveznosti iz programa.

Imate vprašanje?

  Pošljite nam sporočilo in potrudili se vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času

  * Označena polja so obvezna.

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis