»Well-being vodenje - z dobrim počutjem zaposlenih do večje zavzetosti in produktivnosti« - MLC

»Well-being vodenje – z dobrim počutjem zaposlenih do večje zavzetosti in produktivnosti«

Zaposlenim v HSE smo predstavili že drugo izobraževalno vsebino, namenjeno predvsem vodjem z naslovom »Well-being vodenje – z dobrim počutjem zaposlenih do večje zavzetosti in produktivnosti«

 

“Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023″ lepo teče dalje in z izvedbo izobraževalnih vsebin Sklopa A: Skrb za zdravje se bližamo vrhuncu s prikazi različnih oblik kot rezultatov dela sodelujočih študentov ter delovnih in pedagoških mentorjev. Tako smo danes zaposlenim oziroma predvsem vodjem v HSE d.o.o. predstavili že drugi izobraževalni sklop, predavanje in delavnico z naslovom Well-being vodenje – z dobrim počutjem zaposlenih do večje zavzetosti in produktivnosti. Namen usposabljanja je bil razvozlati kodo dobrega počutja zaposlenih in poudariti njegov vpliv na organizacijski uspeh.

Zastavljeni cilji današnje vsebine, kjer so pridno sodelovali tudi slušatelji so bili predvsem razumeti koristi in vpliv dobrega počutja zaposlenih na produktivnost in uspešnost organizacije, spoznati vlogo vodje pri spodbujanju kulture dobrega počutja, znati bolje upravljati s konflikti v svojih timih, bolje upravljati s stresnimi situacijami v svojih timih, znati uporabljati strategije za preprečevanje preobremenjenosti ter posledično izgorelosti in nenazadnje opolnomočiti za spodbujanje kulture dobrega počutja na delovnem mestu.

Vsebino sta tokrat predstavila naša moška kolega, študenta MLC Ljubljana, Klemen Kostrevc in Jakob Mlakar, ki sta se v svoji vlogi  dobro počutila in odlično izkazala. Hvala obema za suvereno predstavitev in že se veselimo tretje vsebine naslednji četrtek.

Delavnica Hse 25.5.2023 2

Vsem želimo dobro počutje, kjerkoli že ste in pridno spremljajte naš delo še naprej!

Delavnica Hse 25.5.2023 7

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis