Z MLC Ljubljana na 18. Karierni sejem MojeDelo.com – tokrat nekoliko drugače, tokrat virtualno - MLC

Z MLC Ljubljana na 18. Karierni sejem MojeDelo.com – tokrat nekoliko drugače, tokrat virtualno

Ne zamudite, četrtek, 22 .oktober 2020 med 11. in 18. uro

Letošnja sejemska spletna platforma vam omogoča, da za svojo prihodnost in lastno kariero poskrbite kar iz udobja vaše dnevne sobe, pisarne ali drugega vam priljubljenega  mesta. Kariernega sejma se namreč tokrat lahko udeležite od kjerkoli in to popolnoma brezplačno! Potrebujete le nekaj sekund in izpolnjen prijavni obrazec. Za lažjo orientacijo in maksimalno pozitivno sejemsko izkušnjo pa vsem priporočamo ogled vodnika po sejmu na  http://kariernisejem.com/wp-content/uploads/2020/10/Vodnik-za-obiskovalce_spletna-stran.pdf, kjer je na voljo tudi enostavnejša oblika prijavnice za študente.

Brezplačno lahko dostopate do stojnic zanimivih in resnih delodajalcev v kar 4 dvoranah in si že danes ogledate nekatera prosta razpisana delovna mesta  –  na voljo pa so vam tudi predavalnice z več kot 30 predavanji, brezplačno karierno svetovanje, psihometrično testiranje, nagradne aktivnosti in še mnogo drugega!

Na sejmu pa letos prvič tudi MLC Ljubljana s svojo promocijsko sejemsko stojnico, kamor ste vsi prav vljudno vabljeni in kjer vas čaka veliko zanimivega – morda tudi kaj, kar še ne veste o nas!

Več informacij o sejmu tudi na: http://kariernisejem.com/.

Nekje je treba začeti in morda je prav letošnji  18. Karierni sejem MojeDelo.com tista priložnost, ki je prava za vas – zagrabite jo in se prijavite še danes!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis