Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Z MLC Ljubljana na 18. Karierni sejem MojeDelo.com – tokrat nekoliko drugače, tokrat virtualno

  Ne zamudite, četrtek, 22 .oktober 2020 med 11. in 18. uro

  Letošnja sejemska spletna platforma vam omogoča, da za svojo prihodnost in lastno kariero poskrbite kar iz udobja vaše dnevne sobe, pisarne ali drugega vam priljubljenega  mesta. Kariernega sejma se namreč tokrat lahko udeležite od kjerkoli in to popolnoma brezplačno! Potrebujete le nekaj sekund in izpolnjen prijavni obrazec. Za lažjo orientacijo in maksimalno pozitivno sejemsko izkušnjo pa vsem priporočamo ogled vodnika po sejmu na  http://kariernisejem.com/wp-content/uploads/2020/10/Vodnik-za-obiskovalce_spletna-stran.pdf, kjer je na voljo tudi enostavnejša oblika prijavnice za študente.

  Brezplačno lahko dostopate do stojnic zanimivih in resnih delodajalcev v kar 4 dvoranah in si že danes ogledate nekatera prosta razpisana delovna mesta  –  na voljo pa so vam tudi predavalnice z več kot 30 predavanji, brezplačno karierno svetovanje, psihometrično testiranje, nagradne aktivnosti in še mnogo drugega!

  Na sejmu pa letos prvič tudi MLC Ljubljana s svojo promocijsko sejemsko stojnico, kamor ste vsi prav vljudno vabljeni in kjer vas čaka veliko zanimivega – morda tudi kaj, kar še ne veste o nas!

  Več informacij o sejmu tudi na: http://kariernisejem.com/.

  Nekje je treba začeti in morda je prav letošnji  18. Karierni sejem MojeDelo.com tista priložnost, ki je prava za vas – zagrabite jo in se prijavite še danes!