Zadnje gostujoče predavanje v študijskem letu 2019/2020 - MLC

Zadnje gostujoče predavanje v študijskem letu 2019/2020

V četrtek, 24. septembra 2020 smo na MLC Ljubljana izvedli zadnje gostujoče predavanje v iztekajočem se študijskem letu 2019/2020 z naslovom »Pogodbeno urejanje premoženjskih razmerij po Družinskem zakoniku« v odlični izvedbi doc. dr. Nane Weber, izkušene odvetnice in mediatorke ter avtorice uvodnih pojasnil in dela novega Družinskega zakonika iz leta 2019. Kot novost našega pravnega sistema, nam je podrobneje predstavila nov institut t.j. »predporočna pogodba« in na praktičnih primerih predstavila različne možnosti povezane z njo. Spoznali smo, kako oziroma s kakšnimi omejitvami lahko zakonca in zunajzakonska partnerja opredelita vsebino svojega premoženjskega režima, ki se razlikuje od zakonitega in na kakšne težave lahko naletita pri tem.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis