Zakaj izbrati magistrski študij Management in poslovno pravo? - MLC

Zakaj izbrati magistrski študij Management in poslovno pravo?

Fakulteta MLC Ljubljana v okviru tega programa organizira moderen interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava za podjetnike in managerje. Namen programa je razvoj poslovne in pravne kulture ter uspešnosti delovanja poslovnih subjektov v domačem in mednarodnem okolju.

Magistrski študijski program Management in poslovno pravo je posebej prilagojen za tiste, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju. Na ta program se tako vpisujejo diplomanti tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov.

Logo 10 Let Novo

Praznujte 10 – obletnico MLC Ljubljana z nami in ob vpisu izkoristite

10% popust pri šolnini prvega letnika.

Za informacije v zvezi s študijem in vpisom na MLC Ljubljana nas pokličite ali nam pišite na info@mlcljubljana.com.

Z veseljem vam bomo predstavili študij pri nas in odgovorili na vaša vprašanja.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana


Funny Happy Excited Young Pretty Woman Sitting At Table In Black Shirt Working On Laptop In Co Working Office, Wearing Glasses

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis