Zanimiva študentska delavnica v okviru projekta Skrb za zdravje - MLC

Zanimiva študentska delavnica v okviru projekta Skrb za zdravje

Študenti predstavili zaposlenim v HSE prvo izobraževalno vsebino z naslovom Komuniciranje in sodelovanje skozi prizmo čustvene inteligentnosti v okviru v okviru programa “Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj  in znanj študentov  v delovnem okolju 2022/2023″.

Včeraj so sodelujoče projektne kolegice in študentke Ines Časar s Filozofske fakultete v Mariboru, Lana Novak s mariborske pedagoške fakultete in Viktoriia Mamrenko z MLC Ljubljana,  v okviru programa “Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj  in znanj študentov  v delovnem okolju 2022/2023″,  v podjetju HSE d.o.o. uspešno predstavile prvo izobraževalno vsebino z naslovom Komuniciranje in sodelovanje skozi prizmo čustvene inteligentnosti.

Delavnica Hse 22.5.2023 2

Namen usposabljanja je bilo učenje konstruktivnih načinov komuniciranja med zaposlenimi in s tem izboljšanje odnosov na delovnem mestu. Izobraževanje je potekalo kot predavanje z aktivnimi delavnicami, na katerih so se slušatelji preizkusili, kolikšna je njihova stopnja empatije v delovnem okolju, kako aktivno znajo poslušati in se izražati z »jaz« sporočili, na kakšen način se izražajo različne oblike komunikacije in podobno.

Udeleženci naj bi po končanem usposabljanju znali v večji meri izražati svoje potrebe in počutja z »jaz« sporočili in uporabljati strategije aktivnega poslušanja pri vsakdanjem pogovoru, načela čustveno inteligentne komunikacije pri delu in v življenju nasploh ter čustveno – inteligentno komunikacijo v poslovnem okolju, razvili naj bi zmožnost prepoznavanja, razumevanja in izražanja čustev v različnih situacijah ter sposobnost empatije in razumevanja čustev drugih.

Delavnica Hse 22.5.2023 3

Kolegice študentke so svoje delo opravile odlično in nas z izkušnjami s svojih strokovnih področij, na zanimiv in interaktiven način popeljale skozi prizmo čustvene inteligentnosti. Na tem mestu, jim še enkrat iskreno čestitamo in želimo in veliko ustvarjalnih domislic še naprej.

V nadaljevanju projekta bodo študenti na HSE  izvedli še dve zanimivi izobraževalni vsebini – o tem si lahko preberete več že v naslednjem tednu.


Skupinska Fotografija čustveno Inteligentna Komunikacija 18. Maj 2023

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis