Zgodnji vpis v magistrski program »Management in poslovno pravo« se splača - MLC

Zgodnji vpis v magistrski program »Management in poslovno pravo« se splača

Želite pridobiti managerske veščine in metode na področju vodenja in digitalizacije?

Prihajate iz tehničnih ali naravoslovnih področij in potrebujete znanja za opravljanje vodstvenih funkcij v zasebnem ali javnem sektorju?

Želite pridobivati najsodobnejša znanja, ki jih posredujejo uveljavljeni strokovnjaki in tudi gostujoči predavatelji iz prakse?

Magistrski študij managementa in poslovnega prava na MLC Ljubljana je prava odločitev za vas! Poleg vsebin s področja managementa in prava boste pridobili tudi vsa potrebna znanja za uspešno vodenje in poslovanje v digitalnem svetu.

Do konca junija vam ponujamo posebne ugodnosti pri vpisu:
10% popust na celotno šolnino in
brezplačno opravljanje diferencialnih izpitov (za vse tiste, ki prihajate iz ne-poslovnih študijev) ter
10% partnerski popust.

Pridite in nadgradite svoje znanje in karierno pot!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis